Gastenboek

Welkom op het gastenboek van Sporttherapie De Haan & Fysiotherapie. We zijn heel benieuwd naar uw ervaringen.

39 antwoorden
« Oudere reactiesNieuwe reacties »
 1. JJ
  JJ zegt:

  Beste Janke en andere lezers,

  Eind 2011 liep ik, door een ongelukkige val met m’n fiets, een maisonneuve fractuur (breuk in kuitbeen+ontwrichte enkel) op.
  Schroeven er in, 6 weken in het gips, schroeven er uit en het been voorzichtig weer gaan belasten. Ben je 3 maand verder. Op internet had ik al gelezen dat 1 van de complicaties kan zijn het hebben van afwikkelingsproblemen.
  Dat heb ik geweten. Het lopen ging bijzonder moeizaam. Frustrerend. Word je niet vrolijk van. Medio 2012 ben ik voor de 1e keer door Janke behandeld. Wat me opviel is dat ze niet alleen kuit en enkel behandelde maar het gehele linker been. Ook het rechter been en de rug werden onder handen genomen. Toen dacht ik direct al: hier heb ik baat bij.
  Na een nettoyage in de Maartenskliniek in augustus 2012 heeft Janke me gelukkig verder behandeld. De combinatie van de behandelingen door Janke, looptherapie in het ziekenhuis en zelf heel veel oefenen heeft me uiteindelijk gebracht waar ik nu ben. Ik kan weer fatsoenlijk afwikkelen. Ik ben er van overtuigd dat ik met alleen looptherapie en zelf oefenen lang niet zover was gekomen.
  Wat ik niet begrijp is dat huisartsen en doktoren in een ziekenhuis je niet doorverwijzen naar therapeuten zoals Janke. Als je zelf niet op zoek gaat of een tip krijgt kom je er niet terecht. Zonde. Als patiënt kun je er heel veel baat bij hebben. Daardoor ga je minder vaak terug naar de huisarts en/of ziekenhuis.
  Het resultaat en de plezierige, opgeruimde wijze waarop Janke met je omgaat doen de pijn, die behandelingen soms doen, snel verbleken.
  Dit is in een notendop het verhaal van een zeer dankbare cliënt. Janke: hartelijk dank!

  Groet, JJ

  Beantwoorden
 2. Anoniem
  Anoniem zegt:

  Hoi Janke,

  Ondanks dat de behandelingen soms heftig zijn kom ik altijd positief en goed bij je vandaag. Wat fijn dat de behandeling aanpast aan hoe het op dat moment is en aan wat op dat moment de meeste aandacht nodig heeft. Wat zijn er al een stappen gezet!!!!!! Bedankt daarvoor.

  Beantwoorden
 3. Gerard
  Gerard zegt:

  Hoi Janke eindelijk,na 3 jaar sukkelen dokter-fysio-ziekenhuis via jouw broer
  /ouders en Aly bij jouw gekomen en na eenkeer meten en rechtzetten nu alweer 3 maanden pijn en klacht vrij bedankt en ik ben klaar voor de verdere behandeling.
  Bedankt .Gr Gerard

  Beantwoorden
 4. Klaasje
  Klaasje zegt:

  Hoi Janke
  Bedankt dat je mij van mijn rugpijn hebt afgeholpen na je spontane behandeling,
  heb nog een beetje last van mijn heupen, maar dat wordt ook al beter. Na 3 weken
  pijnstillers is dit een verademing. Hartstikke bedankt.
  gr Klaasje

  Beantwoorden
 5. Lisa de Leeuw
  Lisa de Leeuw zegt:

  Elke maand migraine, weer terug van het werk naar huis of feestjes, verjaardagen waar ik erg naar uit keek en elke keer ging het weer mis. 2 dagen slapen slapen slapen en bokkende hoofdpijn na 3 dagen was ik weer op de been. tot dat iemand vertelde over zijn geweldige zus met wonder therapie. En na de eerste afspraak was ik al een heel ander mens. wat een fijn gevoel om even geen hoofdpijn te hebben en gewoon te doen zoals ik dat wil doen. En nu bijna een jaar verder, geen migraine meer gehad, medicijnen zijn niet meer nodig en gewoon hoofdpijn vrij.

  Lisa 22jr

  Beantwoorden
 6. Herman
  Herman zegt:

  Hallo Janke, eindelijk een schrijven van mij hou je vast.

  In tweeduizend elf in de maand december heb ik je gevraagd of je mijn vrouw Etty van een wiples af kon helpen, je zei, ja natuurlijk kan ik dat.
  Toen ik dit hoorde tijdens de kerst brunch in Zwolle heb ik dit aan Etty verteld,we hebben gelijk actie ondernomen,alle afspraken in het ziekenhuis af gezegd en op naar Janke de Haan in Vledder.
  De eerste behandeling bij Janke was in februari,na een dik uur behandelen was na anderhalf jaar de hoofd pijn weg en het was gelijk een andere Etty.Maar goed toen dacht ik,dat ik ook wel aan een onderhoudsbeurt toe was,en ja hoor het was mijn eerste behandeling de benen weer even lang mijn nek weer twee cm langer,ik voel mij super fit. Wij gaan maandelijks nog naar Janke voor een behandeling. Wij willen je hartelijk bedanken voor wat je voor ons hebt gedaan tot nu toe en voor alles in de toekomst.

  Met vr. gr. van Etty en Herman ten Zende.

  Beantwoorden
 7. Merel
  Merel zegt:

  Na meerdere fysiotherapeuten kwam ik via mijn moeder bij Janke terecht. Door haar heb ik bijna geen last meer van mijn knie en zet ze regelmatig mijn rug en benen weer recht, soms erg pijnlijk maar erg effectief! De halve familie gaat ondertussen naar Janke en iedereen is positief! Bedankt!

  Beantwoorden
 8. Carola Haakmeester
  Carola Haakmeester zegt:

  Ik ben in 2010 rond oud en nieuw bij Janke terechtgekomen met een “hielspoor”.
  Janke had dit nog nooit behandeld maar heeft na onderzoek besloten dat ze het aandurfde en dat het na ca. 3 tot 5 behandelingen over moest zijn. Ik had er zelf niet zoveel vertrouwen in omdat de huisarts zei dat je alleen met steunzolen (podoloog) er van af kon komen maar ik dacht; niet geschoten is altijd mis en ik wil geen steunzolen! Dus naar Janke. En geloof het of niet; het is weg!! Het heeft wel 8 behandelingen nodig gehad maar ik ben er helemaal van af. Dus Janke, bedankt. En voor mensen met dezelfde klachten: je weet nu waar je naar toe moet en dat is niet naar de podoloog.

  groetjes Carola

  Beantwoorden
 9. jan j ydel
  jan j ydel zegt:

  hallo janke,
  na veel klachten in mijn lichaam en een goeie tip van annie koopman ben ik 3x bij je geweest met een voelbaar resultaat, toch weer lekker als je weet dat je ook nog een rechterkant hebt alvastbedankt gr jj

  Beantwoorden
« Oudere reactiesNieuwe reacties »

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *