Gastenboek

Welkom op het gastenboek van Sporttherapie De Haan & Fysiotherapie. We zijn heel benieuwd naar uw ervaringen.

De laatste opmerking moet worden goedgekeurd.
40 antwoorden
« Oudere reacties
 1. Hannie de Vegt
  Hannie de Vegt zegt:

  Wel, ik heb een heel bijzondere ervaring meegemaakt tijdens mijn ehbo les.
  Ik vertelde over mijn ongeluk, val van mijn paard, en dat het al 2 jaar geleden was. Dat ik via mijn huisarts zolen heb laten maken en dat het nog niet goed met mij ging. Ik voelde ook beklemming 8n mijn hoofd en was snel moe. Janke gaf aan, zal ik even kijken en ze gaf aan, dat mijn voeten 2 cm hoogteverschil had. Waarschijnlijk van dat ongeluk. Ze handelde even en ik dacht, wat gebeurt er in mijn lichaam. Ze duwde mijn hele ruggengraat op zijn plaats.
  Zo bijzonder en ik hoefde ook geen zolen meer. De bevrijding in mijn hoofd, voelde ik meteen en het leek wel of mijn lichaam een vreugdesprongetje maakte.
  Heel hartelijk dank voor deze ervaring. Dikke knuffel Hannie

  Beantwoorden
 2. Laura Schat
  Laura Schat zegt:

  Janke heeft mij met verschillende dingen geholpen. Zo’n ander half jaar geleden mijn enkel gekneusd (toen ik per toeval bij haar dochter logeerde, namelijk een vriendin van mij). Kort na de val heeft ze mijn enkel meteen onder handen genomen en behandeld en een paar dagen er na ook. Ik voelde meteen verlichting en de zwelling nam enorm snel af, heel apart om te zien. Ze heeft mij gips en een hoop ziekenhuis bezoekjes bespaard! En ik kon daarna ook gewoon weer aan het werk zonder te veel moeite!

  Ook heeft ze mij geholpen met mijn rug en schouder klachten, (die helemaal vast zaten door mijn slechte houding bij mijn werk als kapster.) na de behandeling voelde ik meteen verlichting ondanks ik een beetje beurs was van het losmaken van alle spieren.
  Kortom is Janke enorm goed in haar vak en weet er ook nog de nodige humor in mee te brengen, want soms stond het huilen me nader toe dan het lachen bij de behandelingen, haha! Maar daarna weer vrolijk de deur uit!

  Beantwoorden
 3. Betty Nentjes
  Betty Nentjes zegt:

  Janke ik ben je enorm dankbaar , ik heb na je behandeling geen rugpijn meer! Ik loop al geruime tijd met een pijnlijke rug en benen.
  Niet alleen mijn rug maar ook mijn rechterbeen heb je aangepakt..ik moest wel even door de zure appel heen maar de behandeling heeft mijn ergste pijn weg gehaald.
  Ik doe iedere dag de oefeningen en ben mij meer bewust van mijn houding.
  Zoals het er nu voor staat kan ik binnenkort weer werken.
  Janke enorm bedankt !

  Beantwoorden
 4. Chris de Schilder
  Chris de Schilder zegt:

  Al jaren rug patiënt, dubbele hernia in 2008 en meerdere keren verschoven wervel. meerdere therapeuten bezocht met alleen tijdelijke oplossingen.

  Sinds 2013 bij janke onder behandeling en vanaf de eerste behandeling verbetering! Eindelijk na jaren m’n rug onder controle met zo af en toe nog een mankement.
  Janke doet haar naam soms eer aan, want ze gaat door waar anderen stoppen maar daarna zoveel verlichting!
  Huilend naar binnen en lachend naar buiten

  Beantwoorden
 5. Peter Groen
  Peter Groen zegt:

  Tijdens het bukken was het mij in de rug geschoten, helse pijnen onderin mijn rug, ik kon niet meer normaal lopen bij elke stap ging ik door de grond van de pijn.
  Ik heb een afspraak met Janke gemaakt voor een behandeling. Het eerste wat ze zei toen ik bij haar binnen kwam: Je bent ook scheef dat gaan we eerst behandelen, toen begon ze me te masseren na een aantal knopen te hebben verwijderd uit mijn rug en benen voelde ik dat de pijn al minder werd. Ze was klaar met de behandeling en ik liep gewoon de deur uit zonder pijn, ik kon weer normaal lopen. Onvoorstelbaar!!! Janke heeft gouden handjes, super bedankt!!!

  Beantwoorden
 6. Jeanet
  Jeanet zegt:

  Na heel wat jaartjes al onder behandeling te zijn bij Janke wordt het nu wel eens tijd om wat in het gastenboek te schrijven.
  Ontzettend blij ben ik met Janke; altijd als ik bij haar vandaan kom zit ik weer “recht in elkaar”, kan ik mijn nek weer goed draaien en zijn de rugklachten grotendeels over. Super!!
  De behandeling zelf is niet altijd een pretje…vaak gaat het zelfs met veel pijn gepaard maar daarna voel ik me weer als herboren.
  Janke bedankt voor alles. helemaal geweldig vind ik dat je mij helemaal van mijn pijnklachten hebt verlost toen ik al meer dan 3 jaar last had van een peesontsteking en slijmbeursontsteking in mijn arm. Na veel behandelingen bij de fysio en spuiten in het ziekenhuis wat geen resultaat had heeft zij het helemaal goed gekregen.
  Heel veel succes met je mooie praktijk en je bijzondere gaven. En voordat ik het vergeet…ze is ook nog eens een hartelijke en gezellige lieve vrouw!

  Beantwoorden
 7. Janny
  Janny zegt:

  Janke,
  Ontzettend bedankt dat je me geholpen hebt, het voelt weer goed!
  Lichamelijke en emotionele verlichting voel ik, zeer bijzondere ervaring voor mij
  Ondanks de pijn en dat ik me beurs voel, kan ik weer vanalles bewegen.
  Wat een passie heb jij met dit beroep. Klasse

  Beantwoorden
 8. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Na 2,5 jaar met chronische rugpijn te hebben gelopen zag het ziekenhuis na meerdere onderzoeken en 4 maanden fysiotherapie als enige mogelijkheid om me door te sturen naar de revalidatie. Daar zou ik op mijn 17de om leren gaan met pijn voor de rest van mijn leven terwijl er niet eens een duidelijke oorzaak was. 10 Minuten bij Janke en de waarschijnlijke oorzaak van mijn chronische rugpijn was duidelijk, een val van een paard 3 jaar geleden waarbij in mijn rug wat was misgeschoten. Doordat ik het eerste halfjaar geen pijn heb gehad was het ook niet logisch om de oorzaak bij een val van een paard te zoeken. Janke heeft me recht gezet en de pijn weggehaald. Dankzij Janke heb ik weer meer energie, kan ik weer activiteiten doen zonder daarbij om mijn rug te hoeven te denken en bovenal heb ik niet meer iedere dag pijn in zo’n belangrijk deel van mijn lichaam, mijn rug. Waar ik eerst toch wel wat sceptisch tegen een behandeling bij Janke aankeek, immers, als het ziekenhuis het niet kan oplossen, waarom Janke dan wel, ben ik nu helemaal om.

  Beantwoorden
 9. Kevin de Vries
  Kevin de Vries zegt:

  Beste Janke en andere lezers,

  Ik heb in de zomervakantie een flinke enkelblessure opgelopen en ik moest van Janke eerst naar de dokter om een foto te laten maken om te kijken of er geen breuk in zat.

  De advies van mijn dokter was dat ik de eerste 2 weken op krukken moest lopen en daarna afbouwen zonder, en het kwam er op neer dat ik er 8 weken uit zou liggen.

  Omdat ik geen breuk had ben ik gelijk na de foto weer naar Janke gegaan en ik moest gebracht worden door mijn vriendin omdat ik zelf niet kon rijden van de pijn in mijn enkel. Janke heeft toen haar behandeling bij mij gedaan en ik kon gelijk die avond weer zelf naar huis rijden en weer normaal lopen. ( dit had ik nooit verwacht)

  Janke heeft mij toen oefeningen voor in het water mee gegeven en is ook een keer met mij samen het water in gegaan en ik kon binnen een week weer rennen. en de dokter zij 8 weken niks doen!!!

  Ik stond binnen 2 weken alweer op het voetbalveld en heb een volledige wedstrijd kunnen voetballen.

  Hiermee wil ik zeggen dat ook al heb je zo’n grote blessure als je het goed laat behandelen hoeft het niet lang te duren als je er maar goed voor zorgt. (ook met enkelblessures kan je veel meer dan je denkt).

  Door Janke blijf ik nu fit en kan ik mijn sport beoefenen zoals ik dat wil en daar ben ik haar erg dankbaar voor.

  Janke bedankt en tot de volgende behandeling

  Beantwoorden
« Oudere reacties

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *